Kirándulás és kerékpározás

Egy kiadós, teraszon elfogyasztott reggeli után kezdődhet az aktív kikapcsolódásra szánt nap a friss levegőn. Fedezze fel Magyarország természeti szépségeit! Kiránduljon a hegyekben, vagy menjen kerékpártúrára a lankás vidéken, hogy felfedezze a legszebb helyeket, és élvezze a természetet!

Közös túrára fel

Fedezze fel a festői környezetet gyalog vagy kerékpáron. Ismerje meg szeretteivel a környék kulturális kincseit, és élvezzék az együtt töltött időt a természet lágy ölén. Szívja magába a kultúrát festői helyeken, vagy látogasson el a nagy történelmi múlttal rendelkező Budapestre. Ide is érdemes ellátogatni: Bécs alig két órányi autóútra fekszik, a történelmi főváros, Pozsony pedig 90 percnyire. Számos természeti, kulturális és történelmi kincs vár felfedezésre.

Kirándulás Magyarországon

A nyaralóházból kilépve közvetlenül a festői magyar természetben találhatja magát. Dombok, ameddig csak a szem ellát, sűrű erdők és történelmi városok várnak arra, hogy felfedezze őket. Élvezze a Dunakanyarra nyíló csodálatos kilátást egy kiadós séta után. Fedezze fel a völgyben található településeket, és csodálja meg a középkori várak maradványait. Ebben a zöld környezetben megtalálhatja a tökéletes nyugalmat. Igazi nyaralásélmény!

Kerékpártúra a zöld völgyeken át

Pattanjon kerékpárra, és fedezze fel a mediterrán hangulatú tájat! Szőlőbirtokok mentén, zöld völgyeken és festői falvakon át viszi majd az útja. Tartson itt egy kis pihenőt, és élvezze a magyarok vendégszeretetét! Egy Mountain Bike kerékpárral magasabb emelkedőkre is feltekerhet, illetve onnan leszáguldhat az erdőn át. Keresse fel recepciónkat a kerékpártúrákkal kapcsolatos további információért, és tippekért a tökéletes kiránduláshoz.

Tipp: Kerékpárkölcsönzés

Készen áll, hogy felfedezze a környéket? Béreljen kerékpárt az üdülőparkban, és fedezze fel a környéket! Ugye, milyen kényelmes? Női, férfi és gyermekkerékpárjaink, sőt még Mountain Bike kerékpárok is rendelkezésre állnak. Éljen át családjával egy igazán aktív napot a magyar természetben!