Ételek és italok

Isten hozta a vendégszeretetéről híres Magyarországon! Egy kiadós ebédre vagy vacsorára vágyik? Vagy esetleg csak egy italt szeretne? Keresse fel éttermünket! Kérje „pékáru rendelésre" szolgáltatásunkat, és finom pékárut szállítunk Önnek helybe Önnek. A kisboltban beszerezhet pár apróságot, amit aztán közösen elfogyaszthatnak a teraszon.

Minden egy helyen

Kulináris élvezetek kilátással

A terasz kellemes időtöltésre invitál. Élvezze egy hideg itallal a kezében a lélegzetelállító kilátást a szőlőhegyekre, az autentikus falura, Dunaszentmiklósra! Rendeljen egy magyaros tálat és élvezze az együtt töltött időt! Ilyen szép és gondtalan lehet a nyaralás!

Válassza a teljeskörű kényelmet

A nyaralók a hotelszobákéhoz hasonló luxus életérzést sugároznak. Válassza a teljeskörű kényelmet és foglaljon szállást félpanzióval! Kezdje a napot egy finom reggelivel, este pedig élvezze a fenséges háromfogásos vacsorát! Az érkezés napján az első étkezés a vacsora. A távozás napján pedig még igénybe veheti a büféreggelit. Ára: 23 euró személyenként naponta, illetve 12 éven aluli gyerekeknek csak 12 euró naponta. Kényeztesse el magát és az egész családját! Az étteremben szeretne reggelizni, a vacsorájáról viszont inkább saját maga gondoskodna? Ennek sincs akadálya! A büféreggelit személyenként naponta 9 eurós áron, illetve gyerekek esetében (12 éves korig) gyerekenként naponta 4,50 eurós áron veheti igénybe.

Hogy tökéletesen induljon a nap

A nyaralás alatt kezdje a napot egy komplett reggelivel! Amihez természetesen a friss pékáru is hozzátartozik. Kérje „pékáru rendelésre“ szolgáltatásunkat, és friss, ropogós pékárut viszünk Önnek helybe, így el sem kell hagynia a szállását a reggeli miatt. Vagy válassza reggeli szolgáltatásunkat, és egy komplett reggelit viszünk Önnek helybe. Ugye milyen kényelmes?