Étel és ital

Üdvözöljük a üdvözölve Magyarország! Egy italra vagy egy finom ebédet vagy vacsorát jön éttermünkben. Foglalja a kenyér szolgáltatást és meleg tekercs szállítják Önnek, vagy hogy a félpanziós csomagot. A mini bolt vegye fel néhány nyalánkság ünnepe a teraszon együtt.

Úszás

Úszás szórakozás kicsiknek és nagyoknak. Húzza körök a kültéri medencében, csodálatos panorámával a háttérben. Pihenhet a pezsgőfürdőben, miközben a gyerekek fröccsenő víz és whizzing le a diát. szórakoztató és lebegett a gyerekek a zuhatag. Átélni nagy pillanatokat együtt.

Sport és játék

Aktív vagy pihentető, akkor mindkét oldalán a park. A labdát ütő a tenisz, a hangulatos medence vagy strandröplabda. Tartsa meg az edzés az edzőteremben, és a gyerekek minden nap egy játék asztalitenisz. Akció a víz, vagy pihenni a tóra. Rengeteg a teendő, sőt a környéken bőven van köze!

Gyerekek

Mindenki élvezi magát az első pillanattól kezdve. Mászni, és játszani a kertben, kézművesek a gyermekklub és látványos vízi szórakozást a medencében. élvezni együtt. Egy szép nap a családdal a tatai tó. A víz egy vitorlás vagy napozás a strandon? A legtöbb szavazatot számít!

Wellness központjában

Tiszta pihenés és időt magadnak. A wellness pihenhet teljesen. Élvezze a hőt az egyik szaunák, hűtse le magát a merülő medence, vagy pihenjen a gőzfürdőben. Még a szolárium vagy könyvet egy arc vagy a masszázs és kényeztetni.

Környezet

Csodálja meg a magyar tájat, és élvezze a magyar vendégszeretetet a Landal Residence Duna környékén! A parktól rövid távolságra lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunakanyarra. Hűsölhet a közeli Tatai-tóban, és a vízisportok rajongóinak számára elérhető közelségben van a Balaton is. Budapestet nem szabad kihagyni. A csodálatos, történelmi főváros impozáns épületeivel alig egy órás autóútra van a parktól.
Környezet tippek

Séta és a kerékpározás

A bőséges reggeli után a teraszon, akkor készen áll egy új nap a friss levegőn. Fedezze fel a magyar tájat. A túrázni vagy kerékpárral a dombos táj, hogy megtalálják a legszebb helyeken. Menj ki a családjával és élvezze együtt a növényzet körül.