Üdvözlöm a Landal Residence Duna

Az egyedülálló természeti szépségu Landal Residence Duna alig egy órányi autóútra (80 km-re) található Budapesttol. A természet, a bortermelo vidék, a magyarok vendégszeretete és a park szolgáltatásai gondoskodnak arról, hogy még sokáig emlékezzen erre a nyaralásra. A Landal Residence Duna ideális úti cél a természet, a kultúra és a vízi sportok szerelmeseinek. A látogatókat nagy kiterjedésu helyek, erdok, valamit történelmi városok várják. A nyaralópark közelében fantasztikus kilátás nyílik a Dunakanyarra, valamint a környéken található több középkori kastélyrom is. A vízi sportok szerelmeseinek a tatai Öreg-tavat és a Dunát ajánljuk. A nyaralópark rendelkezik saját wellness helyiségekkel, fedett és nyitott uszodával, valamint további sportolási lehetoségekkel. Összefoglalva: itt mindenki megtalálja, amit keres!


Fantasztikus kilátással

A panorámás Landal Residence Duna alig egy órás autóútra található a történelmi Budapesttől. A természeti környezet, a borvidék, a magyar vendégszeretet és a park létesítményei biztosítják a felejthetetlen nyaralást.
  • 102 teraszos apartman kilátással
  • Csendes, napos, panorámás helyen
  • Beltéri úszómedence és külső úszómedence
Körül és a park

Mindenkinek tartogat valamit

Idejük egymásra, és nem szórakoztató dolgokat együtt. A gyerekek rengeteg hely, hogy elenged. Ezek hancúrozásra a játszótéren, miközben szemmel és a völgyre néz. Itt van piknik holnap. Focizni a sportpályán vagy egyet a medencében. A gondtalan nyaralás elkezdődött!
A szórakoztató!

Mi szállások

Az árak nem tartalmazzák a 25€ foglalási díjat és a személyes költségeket: kötelező ágynemű 7,95 €, gyermek ágynemű 6,75 € és idegenforgalmi adó a 18 és 70 év közötti személyeknek 1,62 € p.f.p.é.

Mindenkinek tartogat valamit!

A Landal Residence Duna ideális úticél természetjárók, kultúrarajongók és a (vízi)sportok szerelmesei számára. A környező dombok, erdők és történelmi városok felfedezésre csábítanak. A parktól kis távolságra fantasztikus kilátás nyílik a híres Duna-kanyarra, a környéken pedig számos középkori várrom található. 
Környezet

Félpanziós ellátás

Foglaláskor, vagy érkezéskor lehetőség van félpanziós ellátás megrendelésére (büfé reggeli és 2 fogásos vacsora). Ennek ára fejenként, naponta 29 € a felnőtteknek, illetve 12 € a 12 év alatti gyermekeknek. Ha előre meg szeretné rendelni a félpanziós ellátást, kapsz kedvezményt a csomag: 27,25 € helyett 29 € naponta, és a gyermekek 10 € naponta.