Biztonságos és kellemes online felhasználói élmény

A Landal GreenParks elhivatottan dolgozik azon, hogy a weboldalai elérhetők és felhasználóbarátok legyenek. Folyamatosan felügyeljük a hálózatunkat, és biztonságos és megbízható szállásfoglalási lehetőséget biztosítunk az Ön részére. Javasoljuk, hogy az Ön által választott kereső legújabb verzióját használja. 

A weboldalunk optimi használata érdekében AZ On Által hasznalt keresőnek támogatnia Kell egy cookie-macska, egy JavaScript-et és a flash-t.

 
Webes böngészés
A fejlesztés a weboldalak használnak iránymutatások által meghatározott World Wide Web Consortium (W3C). Arra törekszünk, hogy teljes kompatibilitás a böngészők Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Google Chrome. Különféle változatait tesszük próbára a Microsoft Windows és az Apple Mac OSX. Az alábbi linkeken érhetők el a legismertebb webböngészők: Készítette
RedHotMinute: teljeskörű internetes iroda, tervezés, fejlesztés, karbantartás és tárhely-szolgáltatás. Axians: ICT Business Solutions, foglalási szoftverek forgalmazója.

A weboldalunk optimális használata

A weboldalunk optimális használata érdekében az Ön által használt keresőnek támogatnia kell a cookie-kat, a javascript-et és a flash-t. Az alábbi linkeken érhetők el a legismertebb webböngészők.