Általános szabályok

A Landal GreenParks B.V. (MKIK: 27052417), a továbbiakban: Landal GreenParks, hozzáférést nyújt a Landal GreenParks weboldalaihoz, ahol szolgáltatasai es termékei megvásárolhatóak. A Landal GreenParks fenntartja magának a jogot weboldalai tartalmának bármikori módosítására, valamint egyes részleteinek eltavolitására, bármilyen előzetes értesités nélkül.
 

Korlátolt felelősség

A Landal GreenParks elkötelezett, hogy a weboldalak tartalmát a lehető leggyakrabban frissítse, illetve aktuális tartalommal kiegészítse. Mindezen intézkedések ellenére azonban előfordulhat, hogy a tartalom nem teljes, vagy helytelen. 

Különösen az árakrol es egyéb szolgáltatásokról szóló információk vannak kitéve programozási és gépelési hibáknak. Ezért a Landal GreenParks a nyilvánvaló nyomtatási és szedési hibákért nem felel.

Szerzői jogok

Minden, a weboldalhoz tartozó, szellemi tulajdonjog a Landal GreenParks tulajdonában áll. A weboldalon szereplő információk másolása, forgalmazása es minden egyéb felhasználása a Landal GreenParks irásos engedélye nélkül szigorúan tilos; kivéve akkor es olyan mértékben, ahogyan azt a kapcsolodó jogszabályok előirják, illetve ha ez másképp nincs szabályozva.