Általános szabályok

A Landal GreenParks B.V. (MKIK: 27052417), a továbbiakban: Landal GreenParks, hozzáférést nyújt a Landal GreenParks weboldalaihoz, ahol szolgáltatasai es termékei megvásárolhatóak. A Landal GreenParks fenntartja magának a jogot weboldalai tartalmának bármikori módosítására, valamint egyes részleteinek eltavolitására, bármilyen előzetes értesités nélkül.

Korlátolt felelősség

A Landal GreenParks elkötelezett, hogy a weboldalak tartalmát a lehető leggyakrabban frissítse, illetve aktuális tartalommal kiegészítse. Mindezen intézkedések ellenére azonban előfordulhat, hogy a tartalom nem teljes, vagy helytelen.

Különösen az árakrol es egyéb szolgáltatásokról szóló információk vannak kitéve programozási és gépelési hibáknak. Ezért a Landal GreenParks a nyilvánvaló nyomtatási és szedési hibákért nem felel.

Szerzői jogok

Minden, a weboldalhoz tartozó, szellemi tulajdonjog a Landal GreenParks tulajdonában áll. A weboldalon szereplő információk másolása, forgalmazása es minden egyéb felhasználása a Landal GreenParks irásos engedélye nélkül szigorúan tilos; kivéve akkor es olyan mértékben, ahogyan azt a kapcsolodó jogszabályok előirják, illetve ha ez másképp nincs szabályozva.

Meest gestelde vragen

Kijk of het antwoord in de Help sectie staat.

Bekijk ook De Top 10 Meestgestelde Vragen.

Over deze pagina

Wilt u een vraag stellen over de inhoud van deze pagina? Klopt er iets niet? Laat het ons weten.

Campings Europa

Összes Landal honlap

Az összes Landal honlap áttekintése

Landal partner honlapok