Cím és megközelíthetőség

Elérhetőségek

Landal Residence Duna
Új út 20
HU-2897 Dunaszentmiklós
Magyarország
Tel. +36-(0)34 - 591 300
Fax +36-(0)34 - 591 302
info@dunaresidence.hu

Gépkocsival

Ha gépkocsival utazik Ausztrián keresztül, ne felejtse el a következőket:
Ausztriában kötelező az autópálya-matrica (vignetta) használata! Egy 10 napos matrica ára körülbelül 7,50 euró és az osztrák határon megvásárolható. A téligumik használata Németországban és Ausztriában kötelező.

Ausztrián át
Autópálya Bécs irányába, A1. A Steinhäusl kereszteződésnél váltson át a Wiener-Außenring autópályára (A21). 629 m után a Vösendorf kereszteződésnél tartson jobbra a Wiener-Außenring Schnellstraße irányába (S1). A schwechat-i kereszteződésnél (8) váltson át a keleti irányú autópályára (A4). Miután átlépte a határt, haladjon az M1 autópályán a tatai kijáratig (67). Miután a „Tata“ kijáratnál elhagyta az autópályát, hajtson egyenesen, keresztül a városon. A körforgalomnál haladjon továbbra is egyenesen, kövesse az 1. számú főutat Komárom felé. Miután elhagyta Tatát, kövesse a táblákat Dunaszentmiklós irányába. Bármilyen irányból is érkezett, Tata után kövesse a táblákat a Holiday park felé.

Parkolás
A gépkocsik a szálláshoz közel a központi parkolóban vagy az emeletes parkolóházban helyezhetők el. Magyarországon minden autópályán útdíjat kell fizetni. Ehhez egy e-matrica beszerzése szükséges. További információkért látogasson el a Magyar Állami Autópályakezelő Zrt. honlapjára.

Tömegközlekedés

Repülőgéppel
Budapest a legközelebbi repülőtér. Több légitársaság, mint például a British Airways, az EasyJet Air, a Ryan Air és a WizzAir indít ide járatokat. Lépjen kapcsolatba a parkkal a repülőtéri transzferrel kapcsolatban.

Meest gestelde vragen

Kijk of het antwoord in de Help sectie staat.

Bekijk ook De Top 10 Meestgestelde Vragen.

Over deze pagina

Wilt u een vraag stellen over de inhoud van deze pagina? Klopt er iets niet? Laat het ons weten.

Campings Europa

Összes Landal honlap

Az összes Landal honlap áttekintése

Landal partner honlapok