Üdvözlöm a Landal Residence Duna

Het unieke landschap van Landal Residence Duna bevindt zich op nog geen uur rijden van Boedapest (80 km). De natuur, het wijnbouwgebied, de Hongaarse gastvrijheid en de parkfaciliteiten zorgen ervoor dat u deze vakantie niet snel vergeet. Landal Residence Duna is de ideale bestemming voor natuur-, cultuur- en watersportliefhebbers. De uitgestrekte heuvels, bossen en historische stadjes nodigen uit om er op uit te gaan. Dichtbij het vakantiepark is er fantastisch uitzicht op de bekende Donauknie en in de omgeving zijn veel overblijfselen van middeleeuwse kastelen te vinden. De watersporters kunnen zich uitleven bij het Tatameer en De Donau. Dit vakantiepark heeft een eigen wellnessruimte, overdekt zwembad en openluchtzwembad en diverse sportfaciliteiten. Kortom, voor ieder wat wils.

Fantasztikus kilátással

A panorámás Landal Residence Duna alig egy órás autóútra található a történelmi Budapesttől. A természeti környezet, a borvidék, a magyar vendégszeretet és a park létesítményei biztosítják a felejthetetlen nyaralást.
  • 102 teraszos apartman kilátással
  • Csendes, napos, panorámás helyen
  • Beltéri úszómedence és külső úszómedence
Körül és a park Érintkezés

Mindenkinek tartogat valamit

Idejük egymásra, és nem szórakoztató dolgokat együtt. A gyerekek rengeteg hely, hogy elenged. Ezek hancúrozásra a játszótéren, miközben szemmel és a völgyre néz. Itt van piknik holnap. Focizni a sportpályán vagy egyet a medencében. A gondtalan nyaralás elkezdődött!
A szórakoztató!

Olvassa el a véleménye a vendégeinknek Landal Residence Duna

Mindenkinek tartogat valamit!

A Landal Residence Duna ideális úticél természetjárók, kultúrarajongók és a (vízi)sportok szerelmesei számára. A környező dombok, erdők és történelmi városok felfedezésre csábítanak. A parktól kis távolságra fantasztikus kilátás nyílik a híres Duna-kanyarra, a környéken pedig számos középkori várrom található. 
Környezet

Félpanziós ellátás

Foglaláskor, vagy érkezéskor lehetőség van félpanziós ellátás megrendelésére (büfé reggeli és 2 fogásos vacsora). Ennek ára fejenként, naponta 29 € a felnőtteknek, illetve 12 € a 12 év alatti gyermekeknek. Ha előre meg szeretné rendelni a félpanziós ellátást, kapsz kedvezményt a csomag: 27,25 € helyett 29 € naponta, és a gyermekek 10 € naponta.